HOW MUCH YOU NEED TO EXPECT YOU'LL PAY FOR A GOOD خواص عسل

How Much You Need To Expect You'll Pay For A Good خواص عسل

How Much You Need To Expect You'll Pay For A Good خواص عسل

Blog Article

عسل ها بسیار متنوع در رنگ و طعم هستند. رنگ عسل می تواند از زرد کم رنگ تا قهوه ای تیره تغییر کند.

در برخی موارد، می توانید با تایید از منابع معتبر مثل اتحادیه عسل کشوری یا آزمایشگاه های تخصصی برای اصالت عسل مشورت کنید.

میزان املاح معدنی در انواع مختلف عسل متفاوت است و عسل‌های تیره املاح معدنی بیشتری دارند که مهم‌ترین آن‌ها کلسیم، پتاسیم، سدیم، منگنز، آهن، مس، فسفر، منیزیم و گوگرد است.

عسل از دیرباز به عنوان یک آنتی‌بیوتیک موضعی توسط پزشکان طب سنتی و گیاهی مورد استفاده قرار می‌گرفته‌است.[۴۰][۴۱] اثرات ضد باکتریایی عسل، برای نخستین بار توسط دانشمند هلندی «برناردوس آدریانوس ون کتل» در سال ۱۸۹۲ نشان داده شد.[۴۲][۴۳] از آن زمان، مطالعات متعدد نشان داده‌است که عسل دارای فعالیت ضد باکتریایی گسترده‌ای در برابر باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی است اما این ویژگی، میان انواع عسل‌های مختلف به‌طور گسترده‌ای متفاوت است.

کودکان تغذیه شده با عسل نسبت به گروه تغذیه شده با شکر، کمتر به بیماری‌های مختلف دچار می‌شوند که علت را می‌توان در تولید سلول‌های خونی بیشتر در این گروه دانست.

سپس با بره‌موم پوشانده شده تا get more info از فساد و تجزیه آن جلوگیری گردد. مصریان از زنبورها برای مومیایی نمودن اجساد فراعنه الهام گرفتند.[۱۸]

این آنزیم ها می توانند به هضم مواد غذایی کمک کرده و مشکلاتی مانند سوزش معده یا گرفتگی معده را کاهش دهند.

عسل به لحاظ داشتن برخی مواد تخمیری در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا بالاترین مرتبه را در میان غذاها دارد.

اگر چه عسل قرن‌هاست که در طب سنتی جایگاه ویژه‌ای داشته است و برای مشکلات کبدی، قلبی عروقی و دستگاه گوارش مورد استفاده بوده است اما به دلیل عدم حمایت علمی، در طب مدرن کاربرد محدودی دارد.

طیف وسیعی از آنزیم‌ ها نظیر اکسیداز، اینورتاز، آمیلاز، کاتالاز و غیره، در عسل وجود دارند. اگرچه، آنزیم‌ های اصلی در عسل، اینورتاز (ساکاراز)، دیاستاز (آمیلاز) و گلوکز اکسیداز هستند. این آنزیم‌ ها در شکل‌ گیری عسل نقش مهمی ایفا می‌ کنند. آنزیم گلوکز اکسیداز، باعث تولید هیدروژن پراکسید (که دارای خواص ضدمیکروبی است) و اسید گلوکونیک از گلوکز می‌ شود، که به جذب کلسیم کمک می‌ کند.

به طور کلی بیش از ۹۰ درصد از وزن خشک عسل را قندها تشکیل می‌دهند و مابقی آن را آب، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنزیم‌ها شامل می‌شود.

[۶۵] عسل دارای اثر ملین ملایمی است که در کاهش یبوست و نفخ مفید است.[۶۶]

گلوکز و فروکتز، به عنوان دو قند اصلی در عسل، به سرعت انرژی فراهم می کنند و از افزایش سطح انرژی بدن اطمینان می دهند.

عسل چندگیاهی: در برخی مناطق، زنبورها از گلهای مختلف جمع آوری می کنند و عسل چندگیاهی تولید می شود. این عسل معمولاً دارای طعم و رنگ متنوعی است.

Report this page